Trump spune că nu va închide țara dacă va apărea un al doilea val de coronavirus

Președintele Donald Trump a declarat joi că nu va închide țara dacă SUA va fi lovită de un al doilea val de infecții cu coronavirus.

„Oamenii spun că este o posibilitate foarte distinctă”, a declarat Trump când a fost întrebat despre un al doilea val în timpul unei vizite la o fabrică Ford din Michigan.

„Vom stinge epidemiile dar nu vom închide țara ”, a spus Trump.   Experții în domeniul sănătății, inclusiv cei din administrația Trump, au spus că virusul va continua să se răspândească prin toamnă și iarnă și ar putea deveni și mai dificil de combătut odată ce va   începe sezonul gripei .

Coronavirus, record negativ de cazuri într-o singură zi: peste 6.000 de cazuri

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și membru al grupului de lucru coronavirus al Casei Albe, a declarat publicației The Washington Post că „nu are niciun dubiu” că vor exista noi valuri de epidemii de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.