Trump și-a schimbat părerea: „Sunt în favoarea măștii”

“Sunt în favoarea purtării măștilor. Cred că sunt un lucru bun.” Donald Trump admite în sfârșit importanța acoperirii nasului și a gurii, într-un interviu acordat afacerilor Fox, dar nu pare totuși doritor să o  poarte, deși a declarat că este gata să o pună în caz de nevoie, dacă ar fi în ”contact strâns cu alți oameni”, spune președintele american, adăugând totuși că nu ar trebui să o poarte deoarece toate persoanele care vin în contact cu el sunt testate pentru coronavirus. Întrebat dacă este pregătit să poarte o mască în public, Trump a răspuns că nu are „nicio problemă” adăugând că deține o mască care îl face să arate ca personajul din “Lone Ranger”. O comparație curioasă, având în vedere că personajul în cauză poartă o mască pe  ochi și nu pe gură…

SUA, 48.000 de cazuri de coronavirus într-o singură zi. Apelul autorităților: „Rămâneți acasă pe 4 iulie”

Trump nu a spus însă, că măștile ar trebui să fie obligatorii, declarând că în unele părți ale Statelor Unite oamenii stau „departe” unul de celălalt. În timp ce situația infecțiilor din Statele Unite apare din ce în ce mai dramatică,  președintele continuă să apară în public cu fața descoperită, făcând cu ochiul în acea parte a electoratului său că nu vrea să  poarte masca.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.