Trump: ”Russiagate este o crimă, Obama și Biden sunt corupți”

„Russiagate” este „cea mai mare crimă politică din istoria țării noastre”, iar Michael Flynn este „un erou”. Au fost cuvintele președintele american Donald Trump  într-un interviu acordat știrilor Fox, adăugând că mulți oameni ar fi fost arestați deja pentru această aventură, dacă ar fi un democrat: „Dacă aș fi fost un democrat în locul unui republican, cred că toată lumea ar fi fost arestată de multă vreme  “.

Siria: un grup de deținuți a Statului Islamic au evadat din închisoarea al Hasaka

Potrivit lui Trump, întreaga poveste este atribuită lui Barack Obama și Joe Biden: “Este toată munca lui Obama și a lui Biden. Acești oameni sunt corupți”. Când a fost întrebat dacă crede că Obama a cerut agențiilor de informații americane să-l spioneze, Trump îi răspunde: „Da, probabil că a făcut-o”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.