Trump, râuri de jigniri : “China ori este incompetentă ori nu a vrut să oprească coronavirusul”

China a fost „incompetentă sau nu a dorit să oprească coronavirusul”, a declarat președintele american Donald Trump într-un interviu acordat emisiunii Sinclair Broadcasting, subliniind că măsurile restrictive luate împotriva pandemiei din Statele Unite au „salvat milioane de vieți”.

China: „Suntem la un pas de un nou Război Rece cu SUA”

În același interviu, Trump l-a atacat și pe liderul rus Vladimir Putin, acuzându-l că împreună cu China, nu doresc să câștige alegerile pentru un al doilea mandat la Casa Albă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.