Trump privește spre cer și exclamă: ” Eu sunt alesul !”

„Eu sunt alesul”, Trump ridică ochii spre cer  parcă vorbind cu Dumnezeu. Președintele Statelor Unite a revendicat inițiativa „războiului comercial” cu China afirmând, într-o întâlnire cu presa americană, că „cineva trebuia să o facă”.

Pedeapsa cu moartea, nouă execuție în Texas: în 2019 numărul a ajuns la 12

“Unii spun că este războiul comercial al lui Trump, dar acesta nu este războiul meu: acesta este un război comercial care ar fi trebuit întreprins cu mult timp în urmă de mulți alți președinți. China a făcut 500 de miliarde de dolari în ultimii cinci sau șase ani, smulși  Statelor Unite. Și nu numai , dacă priviți cu atenție adăugați și drepturile de proprietate intelectuală și adăugați o mulțime de alte lucruri. Cineva trebuie să o facă, eu sunt alesul, cineva a trebuit să o facă, iar eu fac față cu China. Și știți ce? Câștigăm pentru că, cu ”pușculița ” pe care o avem suntem cei pe care toate celelalte țări, inclusiv Uniunea Europeană, vor să-i jefuiască și de care vor să profite: Uniunea Europeană, 200 miliarde de dolari, China, mai mult de 500 de mii de dolari. Am fost pus aici de oameni să fac  o treabă grozavă și asta am să fac pentru că nimeni nu a mai făcut o astfel de muncă. ”

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.