Trump organizează o mega petrecere cu 500 de persoane în ajun de Anului Nou: supărat pe Melania

Cel puțin 500 de rezervări la Mar-a-Lago pentru petrecerea de Revelion. În timp ce Covid face ravagii în Statele Unite iar autoritățile sanitare îndeamnă oamenii să evite adunările în interior,  la Casa Albă se desfășoară pregătiri pentru petrecerea de sfârșit de an. Potrivit CNN care citează câteva surse, petrecerea obișnuită din acest an nu ar trebui să dezamăgească așteptările în a  sărbători în stil grandios, în ciuda lui pandemiei de Covid.

În așteptarea petrecerii, Donald Trump nu a ascuns dezamăgirea față de alegerile mobilei ale soției sale: renovarea proprietății sale din Mar-a-Lago de către First Lady Melania nu este pe gustul lui Trump. Această dezaprobare președintele nu a ascuns-o.

Citește și Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă: „S-a spart, risc să petrec sărbătorile singur”

Melania se ocupă cu renovarea locuinței care va găzdui familia după ce vor părăsi  Casa Albă. Trump, la prima inspecție, nu și-a ascuns dezamăgirea, ajungând chiar să îndepărteze anumite obiecte care nu-i plăceau.
Nu este prima dată când Trump respinge o restructurare a Melaniei. De fapt, nici măcar munca depusă de prima doamnă la Camp David nu i-a plăcut președintelui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://edition.cnn.com/2020/12/29/politics/donald-trump-mar-a-lago-renovations
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.