Trump nu oprește pedeapsa cu moartea: alte cinci execuții până în ianuarie

Înainte de a părăsi Casa Albă, Donald Trump nu intenționează să facă un pas înapoi cu privire la execuțiile federale și va trimite la moarte alte cinci persoane. Printre aceștia, de asemenea, Brandon Bernard  în vârstă de 40 de ani, care în momentul când a efectuat crima în 1999 avea doar 18 ani. Va fi cel mai tânăr deținut executat în ultimii 70 de ani.

Citește și Un joc între tată și fiu s-a încheiat în cel mai rău mod posibil

Printre cele cinci execuții federale planificate, patru sunt afro-americani, în timp ce a cincea este o femeie, Lisa Montgomery.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.