Trump negativ la testul de Coronavirus În SUA infecțiile s-au dublat în 24 de ore, 58 de morți

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a rezultat negativ la testul de coronavirus. Confirmarea a fost făcută de către medic printr-o scrisoare. Trump a fost supus testului după ce a intrat în contact cu mai multe persoane care au fost pozitive pentru virus. “În această seară am primit confirmarea că testul este negativ” , scrie medicul lui Trump în scrisoarea lansată de Casa Albă.

Citește și Coronavirus, Austria impune auto-izolare în masă

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus din Statele Unite cresc din ora în oră. Până la acestă oră au fost confirmate 2.800 de infectați , aproape dublu în mai puțin peste 24 de ore. Numărul deceselor a crescut la 58. În New York, s-au înregistrat deja două decese într-o singură zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.