Trump, medicii psihiatri îngrijorați: „Poate deveni un pericol”

Un grup de 700 de psihiatrii americani și- au exprimat îngrijorarea pentru sănătatea președintelui Donald Trump, avertizând congresul cu privire la posibilele viitore mișcări ale președintelui Statelor Unite. Conform opiniei experților sănătatea mentală lui Tycoon se deteriorează încet odată cu continuarea poveștii legate de impeachment și toate acestea s-ar putea transforma într-un pericol grav pentru întreaga țară.

Ceea ce se tem experții este că Trump „ poate deveni un pericol, o amenințare la adresa securității națiunii, iar consecințele ar putea fi catastrofale ” , spun ei. Un grup de 700 de psihiatri au semnat apoi o petiție pentru Congres, publicată de asemenea pe site-ul Coaliției Mondiale a Sănătății Mentale, solicitând Comisiei de Justiție a Casei o audiere urgentă . ”Neînțelegerea și monitorizarea efectelor psihologice privind acuzațiile asupra președintelui poate duce la consecințe catastrofale ”, scriu specialiștii, prezumând „ acte distructive ” efectuate în urma unui impuls al furiei.

Citește și Libia. Torturile în lagărele de detenție: imagini șoc

Documentul a fost semnat de 700 de medici psihiatrii, inclusiv un profesor Yale, un expert CIA în sănătate mintală și un psihiatru de la Universitatea George Washington. „ Am decis să vorbim chiar acum – au explicat ei – deoarece percepțiile false ale lui Trump despre teoriile conspirației cresc. Tweet-urile sale repetate arată cruzime și dorință de răzbunare . Ele nu reprezintă simple minciuni, ci tulburări mintale grave”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.