Trump: „Loviți de ciuma chineză tocmai după ce am semnat un acord comercial”

“Tocmai încheiasem un acord comercial  mare, cerneala tocmai se uscase, că lumea a fost lovită de ciuma din China” , scrie Donald Trump pe Twitter după ce a spus că „așa cum am spus eu mai de mult , raportul cu China este un lucru foarte scump”. „O sută de acorduri comerciale nu ar face diferența – concluzionează el – și toate acele vieți nevinovate pierdute”.

Merkel: ”Am fost ținta a hackerilor ruși, am dovezi decisive”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.