Trump: „Johnson este un prieten foarte bun, în terapia intensivă situația este gravă”

Trump: „Johnson este un prieten foarte bun, în terapia intensivă situația este gravă”

”Boris Johnson este un prieten foarte bun, a fost dus la terapie intensivă. Americanii se roagă pentru vindecarea lui, nu renunță. Când a fost dus la terapie intensivă, situația lui devenise  foarte gravă. Colaborăm cu Londra în privire cu situația lui “.

Coronavirus, Boris Johnson se află în terapia intensivă

Președintele și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu condițiile lui Boris Johnson în conferința  zilnică de la Casa Albă. Premierul britanic a fost transferat la unitatea de terapie intensivă a unui spital din Londra.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.