Trump: ”Iranul nu va avea niciodată bomba atomică”/ ”Suntem gata să îmbrățișăm pacea cu Iranul”

Donald Trump anunță „Sancțiuni noi” împotriva Iranului . Cu privire la actuala criză, el declară că “toate opțiunile rămân pe masă pentru a contracara amenințarea Teheranului, care trebuie să renunțe la ambițiile sale nucleare și să înceteze să sprijine terorismul”.

„SUA este gata să îmbrățișeze pacea” cu Iranul. Donald Trump a vorbit cu aceste cuvinte „oamenilor și liderilor” țării, încheind discursul său la Casa Albă după atacul cu rachete Pasdaran asupra bazelor americane din Irak. Președintele Statelor Unite a mai spus:

Citește și Atacul din Iran, Pasdaran: „80 de soldați americani uciși”

„Trebuie să ajungem la un acord care să permită țării respective să crească și să prospere”, precizând că, după atacuri, „Iranul pare să se retragă”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.