Trump împotriva uraganelor: “De ce nu le bombardăm?”

„Bombardând uraganele”, președintele Trump a propus o soluție ”originală” pentru a contracara unul dintre cele mai periculoase fenomene din SUA, înainte de a ajunge pe coaste. Acest lucru este dezvăluit de site-ul „Axios”, care relatează că președintele a sfătuit să-i „arunce o bombă”  pentru a analiza fenomenul.

“Încep să se formeze în largul coastei Africii  și în timp ce se deplasează peste Atlantic, aruncăm o bombă în centrul uraganului și o distrugem. De ce nu putem face asta?”

Un băiat de 13 ani a murit electrocutat în timp ce se juca cu telefonul

„Vom analiza” ar fi spus unul dintre cei prezenți, vizibil jenat. Deocamdată, Casa Albă a refuzat să comenteze, declarând că în declarațiile private ale lui Trump nu vor să intervină. De asemenea, a existat o propunere similară în timpul guvernului Eisenhower, dar, probabil, nu s-a făcut nimic în acest sens.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.