Trump iese din spital pentru a-și saluta fanii: „Am învățat multe”

Președintele SUA, Donald Trump, a ieșit pentru câteva minute din spitalul militar Walter Reed de lângă Washington unde este internat cu coronavirus, pentru a-și saluta scurt susținătorii. Trump i-a salutat dintr-o mașină blindată.

„Am învățat multe despre Covid, l-am învățat experimentându-l, a fost o călătorie interesantă. Aceasta este adevărata școală a vieții”, a spus Trump într-un mesaj video postat pe Twitter, înainte de a ieși din pentru scurt timp în afara spitalului. , mulțumind medicilor săi și „marilor patrioți” care îl veghează afară.

Citește și Covid, medicul lui Trump: „Este bine”. Mass-media: „Semne vitale îngrijorătoare”

Medicii care îl tratează cred că sar putea întoarce la Casa Albă deja de azi, dacă starea sa a continuă să se îmbunătățească, chiar dacă medicul de la Casa Albă a recunoscut că starea inițială a președintelui era mai gravă decât a fost iniția declarată oficial într-un raport, adăugând că vineri,  Donald Trump, a avut  nevoie de supliment de oxigen timp de aproximativ o oră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.