Trump: „iau hidroxiclorochină”

“Iau hidroxiclorochină de mai bine de o săptămână și jumătate.” Președintele american Donald Trump a spus acest lucru, explicând că a testele pe care le-a făcut au rezultat  întotdeauna negative pentru coronavirus și că a fost testat la fiecare două zile. „Iau o pastilă pe zi, ce am  de pierdut …”, a adăugat Trump.

“O să iau. Au apărut o mulțime de lucruri pozitive. Ați fi surprins dacă ați ști câți oameni o iau, în special în rândul muncitorilor sanitari din prima linie. Mulți dintre ei o iau”, a spus președintele american referindu-se la tratamentul împotriva malariei.

“Iau hidroxiclorochină. Acum, da. Acum câteva săptămâni am început și cred că este util. Am auzit multe lucruri pozitive”, a spus Trump, care în trecut a lăudat în mod repetat medicamentul folosit pentru a trata lupusul și  artrita . Nu există dovezi definitive ale eficacității împotriva coronavirusului. De asemenea, Trump  a fost întrebat dacă a fost medicul de la Casa Albă a cel care l-a sfătuit să ia acest medicament. Răspunsul lui a fost ”NU”.

Durerea de ochi ar putea fi un alt simptom de Covid-19: datele apar din analiza căutărilor pe Google

În ceea ce privește testele privind eficacitatea medicamentului împotriva coronavirusului , președintele a explicat că nu știe dacă funcționează sau nu, dar „în caz contrar, nu te vei îmbolnăvi și vei muri” . “Am luat-o în fiecare zi de aproximativ o săptămână și jumătate și sunt încă aici”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.