Trump: „Da administrării medicamentelor anti-malarie împotriva coronavirusului”

Administrația Trump a aprobat administrarea medicamentelor anti-malarie pentru combaterea coronavirusului. Președintele american a declarat acest lucru în timpul unei declarații  de la Casa Albă. “Vom putea face acest medicament disponibil aproape imediat”, a spus Trump, subliniind că, în mod normal, va putea dura luni pentru o astfel de aprobare.

Citește și Coronavirus, China își cere scuze doctorului erou mort în Wuhan: „Pedepsirea lui a fost o greșeală”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.