Trump: “Coronavirusul se va încheia între iulie și august dacă facem o treabă bună”

Potrivit președintelui Statelor Unite, Donald Trump, pandemia de Coronavirus din SUA se va încheia – dacă totul va merge bine – „între iulie și august”. De asemenea, Trump a speculat că Covid-19 ar putea provoca o recesiune. Epidemia s-ar putea încheia în iulie sau august, „dacă facem o treabă cu adevărat bună”, a declarat președintele, luni seară, 16 martie, anunțând mai multe restricții naționale pentru a combate răspândirea virusului.

Citește și Cât de mult rămâne Covid-19 pe suprafețe? De la 4 la 72 de ore, rezultatele cercetărilor științifice

Trump le-a cerut americanilor să evite grupurile a peste 10 persoane în următoarele 15 zile. După muzeele din New York, începând cu Metropolitan, Guggenheim și MoMa, Statuia Libertății și Insula Ellis  unde se află muzeul imigrației, și ele au fost închise turiștilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.