Trump: „Copiii sunt imuni la coronavirus, deschideți școlile”. Facebook elimină postarea și Twitter îl blochează

“Virusul începe să dispară”, a declarat ​​președintele american Donald Trump în timpul unei conferințe de presă, enumerând ceea ce consideră că acest lucru se întâmplă în urma  succeselor administrației sale în lupta împotriva pandemiei. De asemenea, Trump a insistat asupra redeschiderii școlilor: „Democrații le vor închise din motive politice”.

Numărul infecțiilor la nivel mondial au ajuns la 19 milioane. OMS: “64% din cazuri au între 25 și 64 de ani”

În acest moment, Facebook a eliminat o postare de pe pagina președintelui american care precizează că copiii sunt imuni la coronavirus. “Acesta este un conținut care conține afirmații false și dăunătoare care încalcă regulile noastre de dezinformare.”

Și Twitter a blocat temporar contul de campanie al lui Donald Trump, pe motiv că conține câteva tweet-uri care dezinformează cu privire la coronavirus, a anunțat  rețeaua de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.