Trump confundă Premiul Pulitzer cu Premiul Nobel și se justifică: „Era sarcasm”

După ce a criticat autorii unui articol care descriau scenele din aceste săptămâni ale pandemiei de la Casa Albă drept „jurnaliști de a treia spiță care nu știu nimic despre mine”, Trump a scris apoi un tweet în care neînțelegerea dintre cele două premii este clar: „Când toți acești reporteri care au primit premii Noble pentru munca lor în Rusia, Rusia, Rusia, care s-a dovedit a fi complet greșită, își vor restitui premiile, astfel încât să poată fi date jurnaliștilor adevărați?”.

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfestanți

În urma unui alt tweet, șters mai târziu ca și celălalt, în care pare să apeleze la comisia Premiului Nobel: „ar trebui introduse contestații legale împotriva lor, inclusiv organizațiile Fake News, pentru a remedia această nedreptate teribilă. Avocații  avem oferte? Când va acționa comitetul Noble? Ar fi bine să reacționeze repede”
Mesajele au declanșat imediat o reacție virală de tachinare pe social media. Și dintre numeroasele comentarii care trebuie să-l fi enervat enorm pe Trump  a fost cel în care s-a referit la predecesorul său: „nu numai că Obama a câștigat premiul Nobel pentru pace, dar a știut să-și scrie numele” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.