Trump condamnă violența de la Capitoliu și „proclamă” sfârșitul mandatului său

Președintele SUA, Donald Trump, „proclamă” sfârșitul mandatului său la Casa Albă și îi condamnă pe susținătorii săi violenți care au asaltat miercuri Capitoliul . Într-un nou mesaj video, publicat din nou pe Twitter, Trump spune că după certificarea rezultatelor alegerilor de către Congres, „noua administrație va fi inaugurată pe 20 ianuarie ”.

„Este sfârșitul celui mai mare mandat din istorie” Mai mult decât admiterea victoriei lui Joe Biden la urne, cea a lui Trump este o reflecție amară asupra a ceea ce el numește „sfârșitul celui mai mare mandat prezidențial din istorie, dar este doar începutul luptei noastre pentru a face America din nou mare. Am spus mereu că ne vom continua lupta pentru a ne asigura că doar voturile legale contează.

Citește și Reacție adversă după vaccin: un asistent medical a suferit o paralizie facială, este vorba sindromul Bell

„Scopul este acum să asigurăm o tranziție ordonată și fără probleme a puterii”, explică Trump, care vorbește și despre violența din Capitol Hill, numind-o „un atac atroce” care l-a lăsat „indignat” de violența, ilegalitatea și haosul generat ”.

“Este timpul să ne liniștim  și să restabilim calmul. America trebuie să revină la normal “, adaugă el în videoclipul postat pe Twitter. „Nu reprezentați țara noastră și cei care au încălcat legea vor plăti”, declară el, adresându-se celor care au atacat sediul Congresului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.