Trump: “Ceva groaznic s-a întâmplat în Wuhan”

Președintele american Donald Trump a revenit să atace China pe tema coronavirusului . Magnatul a afirmat că a văzut dovezi că virusul ar proveni de la laboratorul de boli infecțioase din Wuhan, dar în acest moment nu le poate  arăta: „Este groaznic ce s-a întâmplat”, a declarat Trump. Și totuși agențiile federale au explicat că virusul nu a fost creat de oameni sau modificat genetic.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

Mai multe controverse au fost stârnite când magnatul a prezentat din nou ipoteza că virusul a fost creat în laboratorul chinez din Wuhan . „SUA  acum află de unde provine virusul. Este un lucru groaznic ce s-a întâmplat: fie că au făcut o greșeală, au început ca o greșeală sau au făcut-o intenționat “. Întrebat de un jurnalist dacă a văzut ceva, Trump a răspuns cu un sec  „Da ” , însă fără a preciza ce anume.

”Organizației Mondiale de Sănătate ar trebui să-i fie rușine pentru că pare a fi  o agenție chineză de relații cu publicul “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.