Trump, atac vulgar împotriva lui Cuomo: ”Lucrează, în loc să te plângi !”

Președintele american, Donald Trump, l-a criticat dur pe guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, care tocmai s-a plâns de lipsa ajutorului guvernului federal în timpul unei conferințe de presă : „Guvernatorul Cuomo – a scris Trump pe Twitter – ar trebui să petreacă mai mult timp „făcând” și mai puțin timp „plângând”. Du-te și termină-ți treaba. Nu mai vorbi! V-am construit mii de paturi de care nu aveți nevoie sau nu le-ați folosit, v-am oferit un număr mare de aparate pulmonare că ar fi trebuit să le fi avut și te-am ajutat cu teste , pe care ar fi trebuit să le faci ”.

Coronavirus, Trump: ”Cuomo cerșește ajutor și acum pare să își dorească independența”

În ultimele săptămâni, Cuomo s-a plâns de finanțarea limitată din New York , aprobat de Congres și promulgat de președinte. Trump a răspuns: „Am oferit New York mult mai mulți bani, ajutor și echipament decât oricărui alt stat și acești mari bărbați și femei care și-au făcut meseria nu v-au auzit niciodată mulțumindu-le. Numerele dvs. nu sunt bune. Mai puține vorbe și mai multă acțiune!“

Trump 1

Astăzi, Cuomo a declarat că laboratoarele publice și private din New York trebuie să se coordoneze cu Departamentul Sănătății pentru testele coronavirusului: “Guvernul federal nu se poate spăla pe mâini. Nu putem face acest lucru fără ajutor federal.” În plus, Cuomo a spus că guvernul a acordat „ajutor zero”. “Statul ar trebui să facă asta și asta. Bine. Ce ajutor ați acordat statelor? Nimic. Avem nevoie de resurse financiare.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.