Trump, atac fără precedent asupra Chinei: „Este posibil să fi răspândit virusul intenționat”

Nu se știe cum va reacționa Beijingul la această acuzație, mult mai gravă decât o simplă provocare. Trump a afirmat anterior că virusul este „vina” Chinei, dar a vorbit întotdeauna despre un „eroare”

Donald Trump,  de această dată atacă China în mod direct. Într-un interviu pentru publicația Wall Street Journalist, președintele Statelor Unite avansează ideea că Beijingul ar fi putut răspândi intenționat virusul pentru a destabiliza economiile globale: “Există posibilitatea ca acesta să fie făcută intenționat, – a spus el – dar nu se știe niciodată.

Primele cuvinte ale unei adolescente când a ieșit din comă: ”M-am întâlnit cu Iisus și are un mesaj pentru toată lumea”

Nu se știe cum va reacționa Beijingul la această acuzație, mult mai grav decât o simplă provocare. În ultimele luni și săptămâni, Trump a susținut în mod repetat că virusul este „vina” Chinei, dar până acum a vorbit întotdeauna despre „eroare” și nu despre dorința reală a Chinei de a infecta o lume întreagă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.