Trump: ”Am ordonat scufundarea navelor Iranului care atacă pe cele americane”

Donald Trump a anunțat că a dat ordin pentru „scufundarea și distrugerea” navelor militare iraniene care „atacă” navele americane pe mare după o confruntare tensionată între o navă de război a Marinei SUA și Gărzile Revoluționare Iraniene din Golful Persic.

Într-un tweet publicat cu ceva timp în urmă , președintele american a scris: „Am ordonat marinei americane să scufunde și să distrugă orice navă armată iraniană care atacă navele noastre pe mare”.

Coronavirus, Trump: „Suntem gata să redeschidem. Văd lumina de la capătul tunelului „

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.