Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi

Trump: Al Baghdadi s-a aruncat în aer și a murit plângând împreună cu cei 3 copii ai săi și două neveste

Președintele american, Donald Trump, a confirmat că liderul ISIS, Abu Bakr al Baghdadi, a murit într-un raid american din Siria. “Teroristul numărul unu din lume s-a aruncat în aer după ce a fugit într-un punct mort, plângând și urlând. De asemenea, el și-a ucis trei dintre copiii săi , a spus Trump, vorbind  națiunii de la Casa Albă – Sub direcția mea am distrus Califatul. Teroriștii nu trebuie să doarmă în liniște “.

Siria, SUA condamnă torturile kurzilor: prizonieri torturați și cadavre mutilate

“Plângea și țipa” – Președintele a subliniat că “a murit după ce a evadat dintr-un punct mort, a plâns și a țipat. A murit ca un laș, ca un câine”. Raidul care a dus la moartea liderului ISIS “a durat două ore . A fost ca și cum am privi un film. Am avut și un robot cu noi pentru a intra în tuneluri. Am primit informația minut cu minut. Apoi ne-au spus că a rămas o singură persoană în complex care fugea dar pe o alee oarbă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.