Trump a simulat un orgasm pentru a ridiculiza o femeie avocată care îl anchetează / VIDEO

Lisa Page, victima discursului lui Trump, a fost consultant pentru ancheta electorală din 2016 iar acum se dezlănțuie în „The Beast Daily”: „Este ca și cum ai fi lovit cu pumnii în stomac”

Răspuns la distanță între Donald Trump și fosta avocată a FBI, Lisa Page. Acesta din urmă s-a descărcat într-un interviu cu Daily Beast după ce a fost ridiculizată de președintele SUA în timpul unui miting din Minnesota în octombrie 2019.

În acea ocazie, Trump a citit cu accent pasional câteva mesaje text între Page și unul dintre colegii săi, Peter Strzok, chiar simulând un orgasm. ” Dar stai liniștit, spuse fosta avocată, este ca și cum ai fi lovit cu pumnii în stomac. Președintele mă ridiculizează în toată lumea, umilește persoana mea și cariera mea. Mi-e scârbă ”.

Citește și Externat din greșeală din spital, un tânăr diagnosticat cu schizofrenie i-a tăiat gâtul tatălui său

Page și Strzok nu sunt doar avocați. Cei doi au fost consultanți pentru investigațiile Departamentului de Justiție din SUA cu privire la presupusa ingerințe ruse în alegerile din 2016 ale lui Trump.

Cei doi consultanți au fost eliberați din funcție când, în timpul unor investigații interne, au ieșit la iveală mesaje private în care femeia l-a numit pe președintele candidat “o ființă detestabilă” și în care era aștepta victoria lui Clinton iar bărbatul a răspuns liniștit-o : „Îl vom opri”.

Donald Trump își continuă campania socială împotriva lui Page definind-o pe ea și pe Strzok drept „iubitorii FBI” și îi întreaba de ce au șters mesajele după anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.