Trump: „A fi infectat cu Covid a fost o binecuvântare de la Dumnezeu”

Trump: ”  O binecuvântare de la Dumnezeu”. La câteva ore după provocarea televizată dintre adjunctul său Mike Pence și democratul Kamala Harris , Donald Trump urcă pe scenă pentru a explica modul în care Covid-19 l-a afectat pentru un …plan divin. Aproape cinci minute de solo, un videoclip înregistrat la începutul după-amiezii în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă și publicat pe Twitter, cuvinte adresate mai ales fanilor săi și lumii evangheliștilor pe care speră să-i aducă în masă la urne pe 3 noiembrie.

Citește și Coronavirus, Trump: „Să învățăm să trăim cu el, gripa este mai mortală”

Mă simt minunat, mă simt perfect: cred că a fost un dar de la Dumnezeu că l-am luat. O binecuvântare deghizată ”.

Trump a vorbit despre combinația experimentală de medicamente pe care i-au dat-o medicii, susținând că a fost alegerea sa: „Am auzit de aceste medicamente și am cerut să le iau, a fost ideea mea”. Apoi a promis că va aproba rapid terapia cu anticorpi sintetici dezvoltată de laboratorul Regeneron:

”Va fi utilizată în situații de urgență și va fi gratuită pentru toată lumea, toată lumea trebuie să aibă același tratament ca președintele vostru”. Apoi a atacat Beijingul ca de obicei :„Este vina Chinei, China va plăti un preț ridicat pentru ceea ce a făcut acestei țări, pentru ceea ce a făcut lumii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.