Trump a dat frâu liber limbajului: ” Biden este bun numai să lingă c ..l lui Obama”

Președintele american Donald Trump nu a cruțat-o nici pe Nancy Pelosa („o idioată”) și nici pe deputatul dem Ilhan Omar,o femeie musulmană aleasă la Congres („s-a căsătorit cu fratele ei pentru a veni în țara noastră”)
Donald Trump fără frâne la o întâlnire din Minneapolis. Magnatul și-a atacat adversarii politici cu un limbaj dur și ofensator greu de găsit în istoria altor președinți americani. ” Joe Biden a fost un vicepreședinte, bun doar pentru că a știut să lingă curul lui Barack Obama “, este într-adevăr unul dintre pasajele “șoc” ale lui Trump.

Scrie o postare împotriva guvernului: student ucis în dormitorul universității

Magnatul apoi a lovit la greu împotriva fostului vicepreședinte, susținând că “Biden a devenit bogat în timp ce America era jefuită. Sleepy Joe și prietenii săi au vândut America, iar un nou raport dezvăluie că Biden pe când era vicepreședintele a lucrat cu mănuși în cazului Ucrainei. Acesta nu este altceva decât o vânătoare de vrăjitoare, un sabotaj “.

“Nancy Pelosi? O idioată. Ilhan Omar? S-a căsătorit cu fratele său” – Trump a continuat cu atacul împotriva președintele Camerei Nancy Pelosi, a treia poziție a statului: “Nu se știe dacă este cu adevărat o idioată sau dacă se preface „Sau poate – a adăugat el – Nancy este doar o necinstită ‘”. De asemenea, cuvinte grele  împotriva deputatului Ilhan Omar, unul dintre liderii de stânga musulmane alese în Congres: “Este o socialistă care urăște și disprețuie America, una care s-a căsătorit cu fratele ei doar pentru a veni în țara noastră”, a spus el Trump, preluând o teorie răspândită de extrema dreapta despre prima căsătoria lui Omar.

Siria, Erdogan împotriva UE: „Vă vom trimite milioane de refugiați”, Trump: „Ankara trebuie să respecte regulile dacă nu vom interveni”

“Democrații sunt oameni bolnavi și nebuni – a concluzionat Trump – care îl anchetează pe președinte pentru a șterge votul din 2016 ca și cum nu ar fi existat niciodată. Vor să vă anuleze vocea și viitorul vostru”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.