Trump a construit un gard în jurul Casei Albe: se crede la granița cu Mexicul?

Noul gard din jurul reședinței prezidențiale a dezlănțuit ironiile pe rețelele de socializare.

Donald Trump a îngrădit Casa Albă cu un „zid”. Controversele pe social media nu au întârziat să apară: videoclipul care se vede Casa Albă împrejmuită de gard a ajuns viral.

„Vrea să construiască un zid  cu Mexic, pentru a  proteja americanii și a construi un zid în fața Casei Albe pentru a se proteja de americani”, este unul dintre comentarii.

De 10 ani primește cartoane cu pizza la domiciliu pe care nu le-a comandat niciodată: „Este un adevărat coșmar”

„Visul lui Trump de a construi un zid devine realitate”, este un alt comentariul ironic. Gardul a fost ridicat după protestele din ultimele zile pentru George Floyd, afro-americanul care a murit în custodia poliției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.