Trump „a ascuns primul test pozitiv”

Donald Trump ar fi păstrat secret rezultatul pozitiv al primului test rapid pentru Covid-19 primit joia trecută, înainte de un interviu cu Fox News. Informația a fost dată  de Wall Street Journal, adăugând că Trump – care în timpul interviului a vorbit despre Hope Hicks (infectată cu coronavirus) – i-ar fi spus unui consilier să păstreze secret rezultatele testelor. La câteva ore după Fox News, la care președintele a spus că va primi în curând rezultatele unui al doilea test efectuat, a sosit tweet-ul în care Trump a anunțat că este pozitiv pentru Covid-19 împreună cu Melania.

Niciun răspuns din partea Casei Albe la solicitările de comentarii de la Wall Street Journal și The Hill.

Citește și Trump tratat cu dexametazonă. Iată ce este

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a refuzat în ultimele ore întrebările reporterilor care întrebau dacă președintele a fost supus verificărilor coronavirusului înainte de dezbaterea de marți trecută cu Joe Biden sau înainte de a participa la evenimentul de joi de strângere de fonduri în New Jersey, la clubul său de golf din Bedminster.

Nu voi oferi un program detaliat de fiecare dată când președintele face un test“, a spus el. „Este verificat în mod regulat și primul test pozitiv a venit după întoarcerea de la Bedminster“.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.