Trucuri: cum să încălziți rapid toată casa cu folia de aluminiu

Pentru a porni încălzirea și a menține o temperatură adecvată și plăcută acasă fără a primi o factură exagerată, puteți adopta o serie de trucuri.

Un truc bine cunoscut pentru a crește eficacitatea caloriferelor este cel al foliei de aluminiu.

Aplicarea trucului este foarte simplă: pur și simplu puneți un strat de folie de aluminiu în spatele caloriferului , între acesta și perete, pentru a nu dispersa aerul fierbinte în pereți.

Citește și Prea multă grăsime în gât și bărbia dublă: risc crescut de probleme cardiace

Datorită efectului aluminiului, aerul cald rămâne în cameră mai mult timp, sporind eficiența caloriferului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.