Trista realitate: un bărbat se trezește din comă și descoperă existența Coronavirusului

Se trezește din comă și descoperă de existența Coronavirusului: pare a fi  un  film, dar este exact ce s-a întâmplat cu un bărbat britanic de 69 de ani care a fost internat săptămâni întregi la un spital din Bristol. Potrivit ziarului Metro , bărbatul, Brian Harvey, a fost internat la mijlocul lunii martie cu o gravă pneumonie și care s-au agravat dintr-o dată.  Prin urmare, medicii au descoperit că Brian suferă de Covid-19, dar nu au putut să-l informeze deoarece la scurt timp după intrarea în urgența spitalului, a fost transportat în unitatea de terapie intensivă, unde a fost indus în comă Bărbatul, care părea mort, s-a trezit după patru săptămâni, dar a mai trecut încă o săptămână înainte de a-și recăpăta conștiința.

SUA, un tânăr a dezvoltat un site de urmărire a Covid-19: a refuzat vinderea lui cu 8 milioane de dolari

„Nici măcar nu știa despre Coronavirus când s-a trezit. A trebuit să-i explicăm că există un virus și că totul a fost închis “, a spus fiica lui Brian, Faye. Coma îi provocase un fel de amnezie. Când Brian fusese internat în spital, în Marea Britanie se înregistrau aproximativ 5 mii de cazuri și 230 de decese confirmate, iar  când s-a trezit numărul deceselor devenise la  peste 34 de mii, în timp ce cazurile de infecție au depășit pragul de 247 de mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.