Triplu atentat sinucigas in Nigeria: 30 de morti si 40 de raniti

Triplu atentat sinucigas in Nigeria: 30 de morti si 40 de raniti

 

Cel puţin 30 de persoane au fost ucise şi peste 40 au fost rănite într-un triplu atentat sinucigaş atribuit grupării Boko Haram în nord-estul Nigeriei.

Acestea sunt cele mai letale atentate comise de gruparea islamistă în ultimele luni în această regiune, relatează CNN.  Cei trei kamikaze au detonat duminică seara încărcăturile explozive pe care le aveau asupra lor în faţa unui centru din Konduga – la 38 de kilometri de Maiduguri, capitala statului Borno – unde se adunaseră săteni pentru a urmări un meci de fotbal pe un ecran uriaş.

 

Konduga este cu regularitate ţinta kamikazelor din Boko Haram fideli şefului istoric al grupării, Abubakar Shekau.

Te-ar putea interesa și India, bilantul victimelor din cauza caldurii a crescut la 78

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.