Trimite un mesaj de la mulți ani fostei soții, ucide cei doi copii ai săi și se sinucide live pe Facebook

Un mesaj de la mulți ani fostei soții, își împușcă cei doi copii de 5 și respectiv 8 ani și apoi se sinucide. Gestul șocant al unui tată a fost văzut live pe Facebook de câțiva prieteni care au declanșat alarma.

Când poliția a sosit la fața locului …din păcate acasă, toți trei erau morți.

În ultimul timp, viața bărbatului a fost bulversată atât de divorțul de soția lui cât și de decesul părinților lui. Dar nimeni nu se aștepta la un asemenea gest extrem!

Un gest anunțat cu câteva zile înainte de tragedie. Bărbatul a scris un post pe Facebook:

” Peste puțin timp voi ajunge părinții mei în cer”…mesaj care a trecut neobservat din păcate

Aceasta este  povestea dramatică a șocat Suedia în ultimile zile.

Samuel Rehn, un atlet în vârstă de 50 ani , a fost găsit mort în casa lui împreună cu cei doi copii ai săi. Bieții copilași au fost uciși cu sânge rece cu câte un glonț în cap.

Cu câteva minute înainte , bărbatul de a trimis fostei soții Karin o fotografie a celor doi copii încă în viață împreună cu mesajul: ”La Mulți Ani fericiți”.

O răzbunare cruntă împotriva fostei soții a costat viața a doi copii nevinovați

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.