Trei surori adolescente au mărturisit că și-au ucis tatăl ”violator pedofil” cu ciocan și cuțit

Trei surori, Krestina, Angelina și Maria aveau 19, 18 și 17 ani, când și-au ucis tatăl de 57 de ani, Mikhail Khachaturyan, la domiciliul lor din Rusia.

Cele trei surori adolescente au spus că și-au ucis tatăl deoarece le-a  abuzat sexual ani de zile. Fetele se confruntă cu acuzații de omor pentru uciderea „tatălui lor violator” ,Mikhail Khachaturyan, 57 de ani.

Fetiță forțată de părinți să se prostitueze, salvată de poliție. Lasă un mesaj: „Mamă, iartă-mă”

Krestina, Angelina și Maria – aveau 19, 18 și 17 ani, când și-au fost ucis cu cuțitul său de vânătoare și cu un ciocan – susțin că au acționat în autoapărare, după ani buni de abuzuri și abuzuri. Însă, într-un videoclip  cu interogatoriile lor, ele recunosc că tatăl lor a fost sedat și era în fotoliu când a fost ucis și nu le-a amenințat direct

Mii de oameni au protestat în fața ambasadelor ruse din diverse țări, cerând eliberarea celor trei surori. Dacă sunt găsite vinovate ele riscă 20 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.