Trei sinucideri în doi ani: celebra atracție turistică din New York se închide

Trei sinucideri în mai puțin de doi ani și decizia de a închide totul până la o nouă notificare. Aceasta este soarta tristă a The Vessel, o atracție turistică modernă cu o aparență decisivă specială inaugurată în 2019 în complexul Hudson Yards din New York, foarte populară atât de rezidenți, cât și de vizitatori, dar, din păcate, scena unei serii de drame. Această structură, la jumătatea distanței dintre o clădire și o operă de artă, a devenit una dintre destinațiile preferate ale celor care se află în Big Apple cu o înălțime de 48 de metri  și o lungă scară în spirală pentru a ajunge în vârf.

Potrivit New York Times, arhitectura navei Hudson Yards a fost închisă în urma a trei episoade dramatice: trei sinucideri.

Trei sinucideri, dintre care ultimul îl implică pe Franklin Washingon, în vârstă de 21 de ani. Dar înaintea lui, pe 21 decembrie 2020 și cu doar trei săptămâni înainte de cea mai recentă sinucidere, un tânăr de 24 de ani a ales să sară în gol de pe această structură.  În cele din urmă, în februarie 2019, chiar înainte de inaugurarea oficială, un tânăr de 19 ani din New Jersey și-a luat viața sărind de pe The Vessel.

Citește și L-a cunoscut online: la prima întâlnire a umplut-o de sânge i-a ucis copii

Prin urmare, prea multe cazuri, care i-au determinat pe operatorii impozantei structuri din partea extremă vestică a Manhattanului să o închidă și să se consulte cu experți în prevenirea sinuciderii, așa cum a raportat Nbc New York, pentru a pune în aplicare o serie de măsuri pentru a preveni alte noi gesturi dramatice extreme.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.