Trei prieteni au mers în Turcia să-și albească dinții: unul a murit, doi sunt în comă

Un tânăr de 33 de ani a murit după o operație dentară în Turcia. Moartea lui Richard Molloy , acesta este numele victimei originar din nordul Belfastului, a avut loc sâmbătă în orașul Marmarus, în circumstanțe care nu au fost încă constatate. Doi prieteni ai victimei, Declan Carson și Aaron Callaghan , au suferit de asemenea consecințe grave și sunt acum sunt în stare foarte critică în spital. Potrivit Belfast Telegraph, cei doi sunt în comă.

Cauza decesului poate fi medicamentele legate de tratament luate de victimă și de ceilalți doi înainte de operație . Această ipoteză este scrisă de The Guardian, dar pe care în prezent nu găsesc o confirmare din partea anchetatorilor. Tipul de medicament și cantitățile pe care le-ar fi luat cei trei prieteni din Belfast nu sunt cunoscute.

Citește și A suferit de migrene șapte ani de zile: descoperă că are un vierme în creier

„O tragedie absolut sfâșietoare”, acesta este comentariul lui John Finucane , un parlamentar local care vorbește și despre „trei tineri perfect sănătoși ”. Acum se încearcă repatrierea corpului lui Molloy și aducerea lui Callaghan și Carson într-un spital pentru o îngrijire adecvată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.