Trei marinari pleacă la băut, când se întorc se pierd în mare și ajung pe o insulă

Trei marinari ruși complet beți au fost salvați de pe insula Flat Holm Island, o insulă din Marea Britanie, după ce au fost dați dispăruți o noapte întreagă.

Marinarii au plecat la băute de pe nava de marfă acostată noaptea trecută și s-au îndreptat spre Barry la bordul unei șalupe

Când s-au întors de la bar, în încercarea de a se întoarce pe vapor, din cauza ceței dense s-au pierdut și au ajuns pe insulă.

Membrii echipajului și-au dat seama că cei trei marinari lipseau și au plecat în căutarea lor.

Bărcile  Minehead și Barry Dock Trent RNLI au fost primii care au pornit în căutarea lor.  Cu ajutorul unui elicopter au fost văzuți și  recuperați .

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și După 5 ore de sex neîntrerupt și droguri, moare în fața partenerului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.