Trei copiii au rezultat pozitivi pentru Covid și refuză să poartă măștile : mama îi lovește cu pumnii și cu picioarele

După ce au  rezultat pozitivi la Covid,  trei copii au refuzat să poarte măștile. Așa că mama i-a lovit cu pumnii și cu picioarele, încercând să-l sufoce pe unul dintre ei. Povestea a avut loc în Phoenix, Arizona. Femeia, Sarah Michelle Boone, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată mai întâi și apoi eliberată pe cauțiune. Mama este descrisă ca alcoolică, cu trei arestări pentru violență domestică.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Când cei trei copii ai ei au refuzat să poarte masca de față, Boone i-a lovit cu bestialitate în plină stradă, atrăgând atenția polițiștilor care au oprit-o și arestat-o. Femeia nu a vrut să răspundă întrebărilor agenților, dimpotrivă, femeia a sărit la ei. Numai după ce femeia a fost lovită cu bastonul agenții au reușit să-i pună manetele.

Femeia acum este acuzată de abuz și agresiune asupra copiilor, precum și de comportament dezordonat și rezistență la arestare. Încarcerată în închisoarea județului Maricopa, a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 4.000 de euro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.