Trei copii și doi adulți au fost găsiți morți într-un apartament din SUA

Trei copii și doi adulți au fost găsiți morți luni dimineață într-un suspect de crimă-sinucidere într-un complex de condominii din Abington, Massachusetts, a declarat o sursă pentru investigatorii NBC10 din Boston.

Autoritățile au declarat că poliția a primit un apel pentru o urgență medicală în jurul orei 7:30 Când au ajuns în condominiul de pe Avenue Avenue, au găsit cadavrul Deirdre Zaccardi, în vârstă de 40 de ani. Când au inspectat apartamentul agenții au găsit alte patru cadavre – doi gemeni de 9 ani, Nathaniel și Kathryn Zaccardi, Alexis Zaccardi, în vârstă de 11 ani și Joseph Zaccardi, în vârstă de 43 de ani.

Cult de sacrificiu condus de ”Buddha cel viu”, interzicea adepților să vorbească sau să se spele

„Am auzit niște zgomote puternice, de patru ori”, a spus vecina Heather McNulty, care se uita la televizor împreună cu soțul ei în acel moment. “Am coborât de la etaul unde ne aflam și am ieșit în fața case, dar nu am văzut nimic ciudat”

Persoana care a găsit cadavrele este un membru al familiei care se dusese la casa familiei  pentru a aduce copiii la școală.

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.