Trei copii au fost uciși de mama lor. Mesajul tatălui îndurerat: ”Răsfățați-vă copiii, spuneți-le cât de mult îi iubiți ”

Andrew McGinley s-a întors acasă în Newcastle vineri seară după o zi obositaore de la muncă și și-a găsit soția în afara apartamentului într-o stare de șoc. Omul a înțeles imediat că ceva nu era în regulă, dar nu și-ar fi imaginat niciodată ceea ce a văzut la scurt timp după aceea. Incapabil să comunice cu soția sa, Andrew a intrat în casă în căutarea copiilor, dar când a făcut-o, a descoperit adevărul crunt.

Când bărbatul a trecut pragul casei, s-a trezit în fața unei scene înfricoșătoare: Conor de 9 ani, Darragh de 7 ani  și Carla de 3 ani erau  morți. Potrivit rapoartelor presei britanice, poliția a arestat-o pe mama celor trei copii, o femeie în vârstă de 40 de ani, sub suspiciunea de crimă și barbarie.

Bărbatul, devastat de durere, a declarat presei că toți cei trei copiii aveau  „un viitor frumos și lumins” în fața lor și că va „lupta în fiecare zi” pentru a-și păstra memoria în viață. Andrew McGinley a dorit apoi să apeleze la toți părinții din lume: „răsfățați-vă copiii când aveți șansa, spuneți-le cât de mult îi iubți și spuneți-le  cât mai des, petreceți fiecare minut cu ei citind, jucându-vă și bucurându-vă de ei ”.

Citește și O fetiță de 3 ani a murit după ce a înghițit o baterie, pentru medici era doar bronșită

„Ne vom lupta în fiecare zi pentru a păstra vie memoria lui Conor, Darragh și Carla”, a adăugat el. Tragedia teribilă a șocat comunitatea locală. Locuitorii au pus flori în afara casei în care copiii locuiau împreună cu mama lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.