Trei contrabandiști au căzut în mare și s-au salvat ținându-se de pachetele de cocaină pe care le transportau

Marina columbiană a arestat trei contrabandiști în Oceanul Pacific: aveau o tonă de droguri.

S-au salvat singuri agățându-se de încărcătura de cocaină pe mare . Trei contrabandiști au naufragiat în apele Oceanului Pacific și au așteptat ore întregi agățați de pachetele de droguri  până când o barcă de patrulare a Gărzii de Coastă i-a găsit și arestat.

Încearcă să-și violeze soția de față cu copiii lor, femeia îi taie organele genitale cu un cuțit de bucătărie  

Fiecare pachet de cocaină a fost recuperat, iar Armada de Columbia a anunțat că drogurile cântăreau peste o tonă : mai precis 1.265 de kilograme, gata  a fi introdusă pe piață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.