”Trebuiau să-și calmeze cumva hormonii”, un tată a ascuns abuzurile sexuale ale celor trei fii ai săi

Oroare într-o casă din Wisconsin din Statele Unite, unde un bărbat a descoperit că cei trei fii ai săi au hărțuit sexual  copiii rudelor lor. Dar, în ciuda conștiinței sale, el nu i-a raportat și nu a făcut nimic pentru a-i opri. Brian Keene, în vârstă de 62 de ani locuiește într-un oraș din județul Milwaukee cu cei trei copii ai săi: James de 29 de ani, Elijah de 27 de ani  Josiah de 20 de ani.

În acea casă, după moartea soției sale, s-au  mutat alte rude cu copiii lor minori.

Abuzurile teribile care au avut loc în interiorul casei au ieșit la lumină după controlul din partea poliției locale, dupăce au văzut un vehicul parcat în fața casei. Agenții au intrat în casă descoperind o situație îngrozitoare. În casă locuiau atât minori cât și adulți care trăiau în condiții de degradare extremă și în condiții sanitare dezastruoase.

Tatăl adoarme în mașină, fiica lui de 2 ani moare sufocată cu capul prins în geam

Brian Keene a mărturisit și  a recunoscut că nu a raportat violențele sexuale pentru că cei trei fii ai lui ”trebuiau să-și calmeze cumva hormonii”

tata 1Potrivit publicației  People James a fostacuzat de violență sexuală de gradul întâi și al doi  împotriva unui minor, Elijah va trebui să se confrunte cu acuzația de hărțuire repetată în detrimentul a patru copii și de alte două cazuri de violență sexuală de gradul doi împotriva unui alt copil. În cele din urmă, tatăl este acuzat de infracțiunea de neglijență și tăinure ale abuzurilor și violențelor sexuale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.