Tratează micoza pisicii cu curcuma și devine…Pikachu

Este o veste oarecum bizară, dar s-a întâmplat  cu adevărat: o pisică albă s-a îngălbenit. Aproape că seamănă cu un canar dar cu patru picioare sau și mai frumos cu dragul nostru 😛 Pikachu. Dar nu vă temeți, nu este vorba de maltratare.

Suntem în Thailanda și pisica în cauză poartă numele de Ka-Pwong . Stăpâna ei Thammapa Supamas , a postat rezultatul încercării sale de a vindeca infecția prietenei sale blănoase pe Facebook.   Tratamentul său cu curcuma , potrivit medicinei tradiționale thailandeze, a avut un efect secundar total neașteptat. Femeia a frecat amestecul praf pe tot corpul pisicii pentru a preveni răspândirea ciupercii, dar pisica s-a îngălbenit.

„ Am încercat deja alte modalități de a vindeca infecția pe labă, dar nimic nu a funcționat. Așa că am încercat și modul tradițional: am pus mai întâi amestecul doar pe picior, apoi, din moment ce a rămas mult, l-am întins și pe restul corpului, pentru a preveni ca micoza să se extindă ”, spune femeia.

Pisica este vie și sănătoasă și va fi din nou albă în doar câteva zile!

Sursa: © Thammapa Supamas / Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.