Tratament suspendat din cauza urgenței Coronavirus: o mamă în vârstă de 31 de ani moare de cancer intestinal

Tratamentul împotriva cancerului pe care trebuia să-l urmeze a fost anulat din cauza blocării pentru urgența de Coronavirus, astfel încât Kelly Smith, o mamă în vârstă de 31 de ani din  Macclesfield, Anglia, a murit pe 13 iunie, după ce  a pierdut lupta împotriva cancerului la intestin cu care a fost diagnosticat acum trei ani. În aprilie 2017 când a fost supus unei colonoscopii care a relevat prezența unei mase în intestinul său. După ultimele sărbători de Crăciun, s-a descoperit că boala se răspândise și în pancreas, ganglioni limfatici, ficat, coloană vertebrală, stomac și creier și a trebuit să reia tratamentul de chimioterapie.

Femeia s-a plâns și pe rețelele de socializare despre faptul că tratamentul care i-a fost prescris a avut rezultate pozitive dar a fost blocat din martie pentru 6 săptămâni din cauza pandemiei de coroanvirus. Cazul ei a provocat multă agitație în Marea Britanie, unde infecțiile au ajuns la 285.000 de la începutul pandemiei, încât BBC a decis să-i dedice o emisiune specială.

Pedofilia: fost diplomat cu 19 mii de fotografii și videoclipuri cu minori în computer. Pentru el, nicio zi de închisoare

“Sunt extrem de nervoasă din cauza acestei situații de Coronavirus deoarece nu am reușit să continui tratamentul.”

”Cred cu adevărat că cancerul a progresat în aceste luni “, a mărturisit prietenei și jurnalistei Deborah James, conform raportului Manchester Evening News , pentru care ea a adăugat că era „terorizată de moarte. Simt că pot să dau și să fac mult mai mult decât atât”. Kelly a lăsat un fiu de 6 ani, Finn. În lunile de carantină forțată, a fost implicată în numeroase programe de radio și TV pentru a-și face auzită vocea și pentru a conștientiza cât mai mulți oameni că acest tip de boală poate afecta pe oricine și la orice vârstă.

Familia ei a făcut apel pentru a strânge fonduri pentru Cancer Research UK în numele tinerei mame și până acum au reușit să strângă 16 mii de lire sterline. Centrul de cercetare a dat  alarma că tratamentele pentru pacienții cu cancer au scăzut drastic în timpul blocării, la fel ca noile diagnostice. “Conform datelor noastre, numai în Marea Britanie, peste 35.000 de pacienți cu cancer ar putea muri până la sfârșitul anului, în plus față de cei 165.000 care se înregistrează normal, dar sperăm să greșim”, a spus Mark Lawler, profesor de Digital Health la. Universitatea Queen din Belfast. Din acest motiv, mulți experți vorbesc despre un tsunami de morți care ar putea afecta întreaga lume și nu este vorba de un al doilea val de Coronavirus…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.