Tragicul bilant al accidentului aviatic din Rusia: 41 morti printre care si copii

Tragicul bilant al accidentului aviatic din Rusia: 41 morti

Cel puţin 41 de oameni, printre care şi copii, au murit duminică aseară într-un cumplit accident aviatic pe un aeroport din Moscova.

Un avion care s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice a luat foc după ce s-a izbit de pistă în timp ce ateriză.

Aeronava operată de compania Aeroflot din Rusia a decolat duminică aseară de pe aeroportul Sheremetievo, cu destinaţia Murmansk. După o jumătate de oră de zbor, piloţii au observat probleme tehnice şi au decis să se întoarcă la Moscova.

Autorităţile nu au declarat nimic despre cauzele defecţiunii tehnice. Însă cert este că avionul a ratat aterizarea, s-a izbit de pistă şi a luat foc.

https://youtu.be/wXvIKh5clR8

Te-ar putea interesa și O masina cu cinci romani la bord a ajuns intr-un rau din Italia: 4 salvati, unul este dat disparut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.