Tragic incendiu într-un spital din India: 9 bebeluși au murit

Un incendiu în unitatea de terapie intensivă a unui spital administrat de guvern din vestul Indiei ucis 9 nou-născuți , anunță poliția și rapoartelor de știri. Potrivit unei anchete preliminare, poliția a raportat că incendiul  a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

Citește și Reacție adversă după vaccin: un asistent medical a suferit o paralizie facială, este vorba sindromul Bell

Potrivit agenției de presă Press Trust din India, bebelușii aveau între 1și 3 luni. Pompierii au reușit să salveze doar șapte copii din unitatea de îngrijire neonatală a spitalului din Bhandara, un oraș. în statul Maharashtra, la aproape 1.000 de kilometri sud de New Delhi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://thelogicalindian.com/trending/nine-dead-after-fire-broke-out-at-hotel-used-as-covid-19-facility-andhra-pradesh
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.