Tragic accident! Un elicopter militar s-a prăbușit în Pirinei: doi soldați morți

În după-amiaza zilei de 15 aprilie, un elicopter militar s-a prăbușit în Pirinei , în apropiere de orașul Tarbes, Franța. Doi soldați au murit și 5 sunt în stare gravă . Cauzele accidentului sunt încă necunoscute.

În elicopterul militar care s-a prăbușit în Pirinei, în apropiere de orașul Tarbes, doi soldați au murit pe loc: Vincent Monguillon, în vârstă de 25 de ani, și Olivier Michel, în vârstă de 38 de ani, în timp ce alți 5 au fost răniți grav.

Coronavirus, artistul de stradă Bansky descrie izolamentul său în cinci fotografii FOTO

” Elicopterul a fost angajat într-un exercițiu în momentul în care a avut loc accidentul”, a spus purtătorul de cuvânt al armatei franceze, Benoît Brulon. “În total erau 7 persoane la bord ” , a spus el. Toți erau membrii Regimentului 5 de Elicoptere de Luptă (RHC), cu sediul în Pau, în apropierea graniței franceze cu Spania.

Procurorul Tarbes, Pierre Aurignac, a confirmat că s-a deschis o anchetă pentru a descoperi cauzele tragicului accident, dar nu se exclude o defecțiune al elicopterului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.