Tragic accident rutier in Italia: un mort, sapte raniti. Patru sunt copii mici

Tragic accident rutier in Italia: un mort, sapte raniti. Patru sunt copii mici

O maşină în care se aflau opt români s-a izbit de un parapet, pe marginea unui drum în orașul Catania. Victimele fac parte toate din aceeași familie. O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, informează sostenitori.info.

 

Maşina circula pe o rampă ridicată pe axa de serviciu, îndreptându-se spre port, în momentul producerii accidentului. Se pare că șoferul mașinii Alfa Romeo 147 a pierdut controlul și izbindu-se violent de parapeții drumului.

 

O anchetă urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Un copil disparut, a fost găsit 18 ani mai tarziu, datorita unei aplicatii similar cu FaceApp

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.