Tragic accident între două camioane în India: 24 de morți

Cel puțin 24 de imigranți au murit și aproximativ 20 au fost răniți în India, în urma unui accident rutier care a avut loc în această dimineață în districtul Auriya, în statul Uttar Pradesh, în nordul Indiei, în apropierea satului Mihauli.

Și totuși, în cea mai mare piață din Indonezia, vânzarea liliecilor este în plină activitate

Potrivit șefului postului de poliție  Kamlesh Kumar Dixit, un camion care transporta peste douăzeci de lucrători imigranți din New Delhi s-a ciocnit cu un tractor în zona Mihauli. Cincisprezece dintre cele douăzeci de răniți din Rajasthan sunt în condiții  grave, scrie Times of India.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.